MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tradycyjnie do carbonary Włosi stosują pancettę...
fot. 123rf.com/tycoon751/zdjęcie ilustracyjne

Jak ugotować spaghetti? Przepis na sycącą carbonarę. Dodanie śmietany to zbrodnia na tradycji

Pancetta

Tradycyjnie do carbonary Włosi stosują pancettę (dojrzewający boczek wieprzowy) lub guanciale, czyli peklowany policzek lub podgardle wieprzowe.

Zobacz również

Kradzież w gminie Małogoszcz. Złodzieje wynieśli alkohol

NOWE
Kradzież w gminie Małogoszcz. Złodzieje wynieśli alkohol

Wiemy jakie gwiazdy wystąpią na Dniach Obornik!

NOWE
Wiemy jakie gwiazdy wystąpią na Dniach Obornik!

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

„Kocham” – maturzyści dzielą się wrażeniami z rozszerzonej matematyki

„Kocham” – maturzyści dzielą się wrażeniami z rozszerzonej matematyki