Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Jared Leto i 30 Seconds To Mars wystąpią 9 maja w krakowskiej Tauron Arenie [WIDEO]

NOWE
Jared Leto i 30 Seconds To Mars wystąpią 9 maja w krakowskiej Tauron Arenie [WIDEO]

Jechał pod wpływem alkoholu, ale miał na sumieniu coś jeszcze

Jechał pod wpływem alkoholu, ale miał na sumieniu coś jeszcze

Polecamy

„Quo vadis” zostaje w podstawie, a co wylatuje? Nauczyciele rozczarowani zmianami

„Quo vadis” zostaje w podstawie, a co wylatuje? Nauczyciele rozczarowani zmianami

Stare spichrze to wizytówka Grudziądza. Nie do wiary, jakie są ogromne

Stare spichrze to wizytówka Grudziądza. Nie do wiary, jakie są ogromne

Te pieczone ziemniaki z zaskakującym dodatkiem to hit Internetu. Spróbuj, są genialne

Te pieczone ziemniaki z zaskakującym dodatkiem to hit Internetu. Spróbuj, są genialne