MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Kibice Industrii na meczu w Płocku. Byliście? Szukajcie się na zdjęciach

Kibice Industrii na meczu w Płocku. Byliście? Szukajcie się na zdjęciach

HOROSKOP codzienny: poniedziałek 20 maja 2024 roku

HOROSKOP codzienny: poniedziałek 20 maja 2024 roku

Polecamy

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz